Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

U Kazika

Adres obiektu Orawka 115, 34-480 Orawka
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
4.6
Wyposażenie 4.0
Czystość 4.5
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 21-30 z 32

 
oburzony turysta z Warmii
Dodano: 2008-10-03
 

Na temat naszego pobytu w Orawce w Ośrodku "U Kazika" mogę tylko powtórzyć to co napisał wyżej Oburzony Gadańsk. Jeszcze nigdzie nie potraktowano nas tak jak "U Kazika". Może goście tych państwa z agroturystyki są inaczej traktowani i warunki pobytu są też tam inne (nie byłam nie będę się wypowiadać), ale jeśli chodzi o Ośrodek przy szosie na Chyżne (pomijam ciągły hałas z przejeżdżających samochodów)to odbiega od przyjętych standartów działalności tego rodzaju obiektów. Nie polecam!!!!!!!! Zresztą jakpowiedziała sama Pani gospodyni, oni lubią przyjmować na turnusy dzieci z Specjalnych ośrodków Szkolno-Wychowawczych (dlaczego, proszę sobie dopowiedzieć)


 
zawiedziona i oburzona
Dodano: 2008-08-17
 

Czytając te opinie wydaje mi się że to jakieś nieporozumienie.Ja trafiłam tam z moja rodziną w sierpniu.Przy rezerwacji pokoju zapewniono mnie że jest super.Uwierzyłam na słowo panu właścicielowi.A po przyjeździe okazało się ze dostałam pokój w którym były dwie rozlatujące się wersalki /Chyba wzięte ze śmietnika/w jednej z nich była zapadnięta dziura a na drugiej jak się siadało to sie przewracała.Trafiło mi się podarte prześcieradło.Na podłodze stara brudna wykładzina z wypaloną dziurą o średnicy 20 cm przykryta starą wyleniałą skórka z barana.Łazienka poniżej wszelkich standardów drzwi do ubikacji się nie zamykały bo nie pasowały do futryny.Wszędzie brudno i szaro.A najgorsze to to że odniosłam wrażenie że Pani gospodyni robi mi łaskę że wynajmuje mi ten pokój. Nie wiem skąd te pozytywne opinie skoro wszystkie osoby z którymi rozmawiałam były mocno rozczarowane.NIE POLECAM


 
Magda i Roman
Dodano: 2007-01-01
 

Było super, doskonały dojazd, fajerwerki sylwestrowe, wspaniała atmosfera, radzieckiego szampana. Super, super, super. Smoki Poznańsko-Skawińskie


 
Aleksandr, Krzysztof i Klaudiusz z Pylan
Dodano: 2006-08-19
 

Blismy jakoś w lutym - jesteśmy pod bardzo pozytywnym wrażeniem - marzymy by przyjechać latem ale jakoś obowiązki nie pozwalają, ale jak tylko wygospodarzy się chwilkę to zaraz rezerwujemy. Bardzo mia atmosfera i piękne oraz spokpojne miejsce, uczynni i entuzjastyczni Gospodarze, których pozdrawiam. Aleksandr, Krzysztof i Klaudiusz z Pylandii (Poznania)


 
Basia, Tomek i Kubuś
Dodano: 2006-07-29
 

Byliśmy w Orawce u gazdów Pieronków już po raz drugi i tak jak w zeszłym roku nie zawiedliśmy się. Jadąc do Nich zawsze można liczyć na czyste i funkcjonalnie urządzone pokoje, pyszną kuchnię Pani Danusi, i co najważniejsze na miłą domową atmosferę. Gorąco wszystkim polecamy to miejsce.


 
Pietruchy ze Szczecina
Dodano: 2005-12-03
 

Słuchajcie nie mówcie tyle dobrego o tej Orawce bo nie bedziemy mieli gdzie spedzać wakacji. To my Pietruszki, a Wy wiecie o kogo chodzi. Jak w banku Szczecin ale w poszerzonej w wersji w przyszłym roku w Orawie u Kazka i na Orawskim Lecie - oczywiście. To widzimy się w lipcu 2006. Pa i pozdrowienia.


 
Aga, Basia i Madzia
Dodano: 2005-09-08
 

Było EXTRA!!! Fajne pokoje troszkę brzydkie, łazienki raz ładne a raz brzydkie. POPROSTU TRZEBA MIEĆ SZCZĘŚCIE! Były fajne ogniska i rajd traktorem. Był też ładny plac zabaw. Były pyszne korbacze, i smaczne dżemy. I wogóle było super!


 
Zygmunt,Marysia i dzieciaki
Dodano: 2005-07-30
 

"Jeśli wakacje miło i wesoło spędzić chcesz Do KAZIKA w Orawce j e d ż !!!" Miejsce godne polecenia,warunki bardzo dobre kuchnia domowa wyśmienita,okolice przepiękne. Gazdowie wspaniali. Sami byliśmy,góralskie KORBACE jedliśmy I w biesiadnej atmosferze wieczorami się bawiliśmy. 2005-07-29.


 
Ania, Piotr i Marysia
Dodano: 2005-07-24
 

Pojechaliśmy do Orawki z dzieckiem prawie trzyletnim aby zmienić klimat. Córka ciągle chorowała (jeszcze przed wyjazdem). Zabraliśmy torbę leków, inhalacji, antealergiczne preparaty. Nic się nie przydało. Mała czuła się świetnie. Biegała cały czas na świeżym powietrzu. Ustąpił jej ciągły do tej pory katar. Od wielu miesięcy nie widziałam swojej pociechy tak zdrowej. Jesteśmy znowu w domu nad morzem. Na razie nie ma śladu po tym, że moje dziecko kiedyś tak bardzo chorowało. Mieszkaliśmy U Kazika. Polecam każdemu to miejsce. Piękne widoki, rodzinna atmosfera, pyszne posiłki, świeże powietrze. Na pewno jeszcze tam pojadę. Spotkaliśmy tam fantastycznych ludzi. Odpoczeliśmy!


 
Jacek, Ala i Magda
Dodano: 2004-08-20
 

Doskonałe miejsce na odpoczynek dla dzieci i dla dorosłych - pełna swoboda dla wszystkich. O widokach, czystym powietrzu i świetnym jedzeniu chyba już wszyscy pisali, za to warto podkreślić, że Orawka to świetne miejsce dla grzybiarzy - okoliczne lasy obfitują w te "smakołyki", także te rzadziej spotykane. Przy odrobinie szczęścia można spotkać sarnę, zająca, wiewiórkę, zobaczyć ptaki drapieżne. Blisko domu rzeczka, możliwość wycieczek w góry, zabytkowy kościół. Bliskość granicy Słowackiej sprawia, że kwatera "U Kazika" to także dobra baza wypadowa do wycieczek na Słowację, a tam Jezioro Orawskie, źródła termalne i mnóstwo innych atrakcji. Gospodarze niebywale gościnni, atmosfera rodzinna. Każdy znajdzie tu coś dla siebie niezależnie od wieku, charakteru, pory roku i pogody. Spędziliśmy chyba najlepsze jak dotąd wakacje i z pełną odpowiedzialnością polecamy każdemu.


Opinie 21-30 z 32

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie