Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

U Kazika

Adres obiektu Orawka 115, 34-480 Orawka
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
4.6
Wyposażenie 4.0
Czystość 4.5
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 32

 
 

Iwona i Radek z Niemiec
Dodano: 2017-09-10
Pobyt od: 2016-12-30 do 2017-01-04 IP: xx.209.107.54
 
 
 

Wspaniale spędzony czas. Byliśmy w Orawce "U Kazika" na Sylwestra 2016/2017, impreza świetnie zorganizowana. Gazdowie bardzo mili , mają świetny kontakt z gośćmi. Pokoje czyste, co najważniejsze ciepłe. Jedzenie smaczne, domowe. W Sylwestra świetna oprawa muzyczna , zapewniona przez dzieci Gazdów, piękny wokal córki. Planujemy powtórzyć tegoroczny Sylwester "U Kazika", Polecamy


 
 

Robert z Wrocławia
Dodano: 2014-01-26
Pobyt od: 2013-02-04 do 2013-02-09
 
 
 

Byłem wraz z żoną i synem w czasie ferii 2013 i powiem szczerze, że mogę z czystym sumieniem polecić ten ośrodek. Właściciele kontaktowi, mili i bardzo sympatyczni. Pokoje schludne, czyste i przede wszystkim ciepłe, co w czasie zimy jest dość istotne. Stoku może nie ma "pod nosem" ale jest nieopodal i całkiem fajny (nie ma wielkich kolejek do wyciągu). Jedzonko bardzo smaczne, co do czasu podania ciepłego posiłku można się zawsze dogadać. Przede wszystkim jednak Gazdowie kochają dzieci, a dzieciaki ich uwielbiają i słuchają się. Dzięki Nim, i temu, że robią takie promocje cenowe na ferie i wakacje, wiele rodzin z większym przychówkiem jest w stanie pozwolić sobie na kilkudniowy wyjazd, atrakcyjniejszej oferty cenowej chyba nie znajdziecie. Jeżeli Gazdowie czasem tu zaglądają to pozdrawiam.


 
zwykła rodzinka
Dodano: 2012-04-29
Pobyt od: 2012-01-28 do 2012-02-10
 

Jak to jest naprawdę u Kazika na Orawie... Bywałem w różnych miejscach z rodziną latem czy zimą. Oczywiście są miejsca piękne, mniej i brzydkie. U kazika jest inaczej - spokój, cisza i ta atmosfera... taka rodzinna. Gazdowie jakby z innej gliny, zero pychy, zarozumialstwa i cichego cwaniactwa. Kuchnia pierwsza klasa, dostępna cały czas - rewelacja ! Pokoje może nie pierwsza klasa z pod pięciu gwiazdek - ale są przytulne i wygodne. Cały obiek wygodny i przestrzenny. Oczywiście okolica - przepiękna ! Widoki otaczające Orawke oszałamiają. Z każdego wzniesienia można zobaczyć prawdziwe arcydzieła natury ! Moje dzieci pokochały to miejsce i gazdów. Z całego serca polecam !!!!


 
Jolanta i Henryk Bałuch z Chojnowa
Dodano: 2012-01-21
Pobyt od: 2012-01-15 do 2012-01-20
 

Byliśmy na feriach 2012 u Państwa Pieronek pierwszy raz z trójką dzieci 10, 8 i 3 lata. pokoje są schludne, czyste i bardzo ciepłe. Jedzenie jest bardzo apetycznie podane i bardzo pyszne dla dorosłych jak również dla dzieci. Nie ma problemu z różnymi porami jedzenia posiłków to tylko kwestia dogadania się. W Orawce jest wyciąg narciarski jak również zaprzyjaźniony właściciel tego wyciągu. Nasze dzieci pod okiem instruktora p. Grzegorza nauczyły się jeździć na nartach. Orawka to mała miejscowość z jednym sklepem aczkolwiek w pobliżu ok. 2 km.jest Jabłonka w której jest wszystko tzn. apteka,bankomat,sklepy, rynek, busy itp. Mamy nadzieję na następne spotkania z miłymi góralami. Pozdrawiamy i do miłego zobaczenia!!!


 
Gabrysia i Wojtek z Grudziądza
Dodano: 2011-05-31
Pobyt od: 2011-05-10 do 2011-05-14
 

Spędziliśmy mile tydzień "U Kazika",życzliwi gospodarze,wygodne i czyste pokoje o jedzeniu nie wspomnę bo było pyszne.Może jeszcze kiedyś tam zawitamy.Pozdrowienia.


 
Ewa i Robert z GRUDZIĄDZA
Dodano: 2011-05-19
Pobyt od: 2011-05-09 do 2011-05-14
 

Nie mam pojęcia dlaczego wypisują ludzie takie, było nie było krzywdzące opinie o ludziach którzy na to nie zasługują. Spędziliśmy wspaniały tydzień u państwa Pieronków. Bardzo życzliwi i mili ludzie, starają się jak mogą aby pobyt w ich ośrodku był jak najbardziej dopasowany do potrzeb odwiedzających. Na temat kuchni możemy powiedzieć, super, bardzo smaczne jedzenie domowe. Z naszej strony mogę powiedzieć, że warto zatrzymać się u Kazika, tak jak my poznać okolice jak i potraktować jako doskonałą bazę wypadową na górskie wycieczki.Gospodarze na pewno coś doradzą. Polecamy i na pewno jeszcze kiedyś odwiedzimy.


 
Sikorowie ze świętokrzyskiego
Dodano: 2011-01-15
Pobyt od: 2010-12-29 do 2011-01-02
 

Popieram ostatni wpis,naprawdę było wspaniale.Wspominam bardzo często ten pobyt u Gazdów Kazika i Danuty,szczególnie sylwestra.Pozdrawiam gospodarzy.


 
3 rodziny z Warszawy
Dodano: 2011-01-03
Pobyt od: 2010-12-28 do 2011-01-02
 

Fantastyczny Sylwester, wspaniali Gazdowie, świetne jedzonko, szczególnie prosiaczek na ognisku i grzaniec oraz stół gazdowski z domowymi smakołykami. Pozdrawiamy wspaniałych uczestników z Łodzi, W-wy, Sopotu, Krakowa, Gorzowa, Kluczborka, Śląska i Szczecina, mamy nadzieję że jeszcze do zobaczenia aby powtórzyć to jeszcze raz właśnie tu u Kazika i Danusi. Dziękujemy Gazdom za wspaniałą atmosferę i całokształt. Raz jeszcze pozdrawiamy wszystkich.).).).).)


 
warszawa
Dodano: 2009-04-20
 

polecam ten ośrodek odjazdowy sylwester jedzenie b.dobre pozdrawiam p Kazika, Danutę i do usłyszenia w wakacje


 
Ala
Dodano: 2009-02-09
 

Witam nie będe się rozpisywać do Orawki po opini Pana z Gdańska miałam watpliwości jechać nie jechać.Zdecydowałam jechać byli z nami znajomi w drugi dzień Świąt przyjechały dzieci z wnukami.Atmosfera była nie zapomniana długo będę wspominać wieczerzę wigilijną ,spędzony wieczór z Gazdami przy kominku ,sylwestra i tak przemiłych ludzi którzy zawsze znależli czas zeby z nami porozmawić i pośmiać się. Dziękuję p.Danusiu i p.Kaziku było fajnie jeżeli ktoś chce przebywać w hotelu z 5* to polecam Gołębiewski.Jestem wymagającą turystką ale czasami jest lepsza atmosfera niż lokum.


Opinie 1-10 z 32

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie