Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

U Kazika

Adres obiektu Orawka 115, 34-480 Orawka
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
4.6
Wyposażenie 4.0
Czystość 4.5
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 22

 
 

Iwona i Radek z Niemiec
Dodano: 2017-09-10
Pobyt od: 2016-12-30 do 2017-01-04 IP: xx.209.107.54
 
 
 

Wspaniale spędzony czas. Byliśmy w Orawce "U Kazika" na Sylwestra 2016/2017, impreza świetnie zorganizowana. Gazdowie bardzo mili , mają świetny kontakt z gośćmi. Pokoje czyste, co najważniejsze ciepłe. Jedzenie smaczne, domowe. W Sylwestra świetna oprawa muzyczna , zapewniona przez dzieci Gazdów, piękny wokal córki. Planujemy powtórzyć tegoroczny Sylwester "U Kazika", Polecamy


 
 

Robert z Wrocławia
Dodano: 2014-01-26
Pobyt od: 2013-02-04 do 2013-02-09
 
 
 

Byłem wraz z żoną i synem w czasie ferii 2013 i powiem szczerze, że mogę z czystym sumieniem polecić ten ośrodek. Właściciele kontaktowi, mili i bardzo sympatyczni. Pokoje schludne, czyste i przede wszystkim ciepłe, co w czasie zimy jest dość istotne. Stoku może nie ma "pod nosem" ale jest nieopodal i całkiem fajny (nie ma wielkich kolejek do wyciągu). Jedzonko bardzo smaczne, co do czasu podania ciepłego posiłku można się zawsze dogadać. Przede wszystkim jednak Gazdowie kochają dzieci, a dzieciaki ich uwielbiają i słuchają się. Dzięki Nim, i temu, że robią takie promocje cenowe na ferie i wakacje, wiele rodzin z większym przychówkiem jest w stanie pozwolić sobie na kilkudniowy wyjazd, atrakcyjniejszej oferty cenowej chyba nie znajdziecie. Jeżeli Gazdowie czasem tu zaglądają to pozdrawiam.


 
Jolanta i Henryk Bałuch z Chojnowa
Dodano: 2012-01-21
Pobyt od: 2012-01-15 do 2012-01-20
 

Byliśmy na feriach 2012 u Państwa Pieronek pierwszy raz z trójką dzieci 10, 8 i 3 lata. pokoje są schludne, czyste i bardzo ciepłe. Jedzenie jest bardzo apetycznie podane i bardzo pyszne dla dorosłych jak również dla dzieci. Nie ma problemu z różnymi porami jedzenia posiłków to tylko kwestia dogadania się. W Orawce jest wyciąg narciarski jak również zaprzyjaźniony właściciel tego wyciągu. Nasze dzieci pod okiem instruktora p. Grzegorza nauczyły się jeździć na nartach. Orawka to mała miejscowość z jednym sklepem aczkolwiek w pobliżu ok. 2 km.jest Jabłonka w której jest wszystko tzn. apteka,bankomat,sklepy, rynek, busy itp. Mamy nadzieję na następne spotkania z miłymi góralami. Pozdrawiamy i do miłego zobaczenia!!!


 
Gabrysia i Wojtek z Grudziądza
Dodano: 2011-05-31
Pobyt od: 2011-05-10 do 2011-05-14
 

Spędziliśmy mile tydzień "U Kazika",życzliwi gospodarze,wygodne i czyste pokoje o jedzeniu nie wspomnę bo było pyszne.Może jeszcze kiedyś tam zawitamy.Pozdrowienia.


 
Ewa i Robert z GRUDZIĄDZA
Dodano: 2011-05-19
Pobyt od: 2011-05-09 do 2011-05-14
 

Nie mam pojęcia dlaczego wypisują ludzie takie, było nie było krzywdzące opinie o ludziach którzy na to nie zasługują. Spędziliśmy wspaniały tydzień u państwa Pieronków. Bardzo życzliwi i mili ludzie, starają się jak mogą aby pobyt w ich ośrodku był jak najbardziej dopasowany do potrzeb odwiedzających. Na temat kuchni możemy powiedzieć, super, bardzo smaczne jedzenie domowe. Z naszej strony mogę powiedzieć, że warto zatrzymać się u Kazika, tak jak my poznać okolice jak i potraktować jako doskonałą bazę wypadową na górskie wycieczki.Gospodarze na pewno coś doradzą. Polecamy i na pewno jeszcze kiedyś odwiedzimy.


 
3 rodziny z Warszawy
Dodano: 2011-01-03
Pobyt od: 2010-12-28 do 2011-01-02
 

Fantastyczny Sylwester, wspaniali Gazdowie, świetne jedzonko, szczególnie prosiaczek na ognisku i grzaniec oraz stół gazdowski z domowymi smakołykami. Pozdrawiamy wspaniałych uczestników z Łodzi, W-wy, Sopotu, Krakowa, Gorzowa, Kluczborka, Śląska i Szczecina, mamy nadzieję że jeszcze do zobaczenia aby powtórzyć to jeszcze raz właśnie tu u Kazika i Danusi. Dziękujemy Gazdom za wspaniałą atmosferę i całokształt. Raz jeszcze pozdrawiamy wszystkich.).).).).)


 
warszawa
Dodano: 2009-04-20
 

polecam ten ośrodek odjazdowy sylwester jedzenie b.dobre pozdrawiam p Kazika, Danutę i do usłyszenia w wakacje


 
Magda
Dodano: 2008-11-14
 

Czytam i nie dowierzam.OD lat jeżdzimy z dziećmi do gospodarstwa "U Kazika".Zawsze jest domowa atmosfera,pyszne jedzonko i dobra zabawa o każdej porze latem i zimą.Polecamy to miejsce każdemu kto chce miło spędzić czas.A tych niezadowolonym to poleca hotele ******* albo czas wolny we własnych czterech ścianach ,bo nie umieją docenić starań innych ludzi.Czasami ludzi zrzera zazdrość bo mają trudności w integracji międzyludzkiej i pewnia tak jseti w tym przypadku. Agroturystyka i Hotel U Kazika TO Super Wybór polecamy wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Magda z Rdziną ,W-wa


 
Magda
Dodano: 2008-11-14
 

WItam Wszystkich.Czytam i włos mi sią jeży że są jeszcze tacy Fałszywi i niekulturalni ludzie.JA z moją rodziną powracamy w progi gościnne co roku już od kilku lat zimą , latem.Nigdy nie spotkaliśmy sią z niemiła atmosfera.Z tąd moje wielkie zdziwienie jak można wypisywać takie bzdury. U Kazika jest poprostu domowa atmosfera,przepyszne jedzonko wspaniałe towarzystwo a co najwazniejsze zawsze można liczyć na wsparcie i pomoc duchową ze stony gospodarzy.Dla nas to drugi dom.Magda z chłopcami z Warszawy


 
Maria i Zygmunt z wnuczkami
Dodano: 2008-10-19
 

"Oburzony Gdańsku" - opinii z lipca 2005r nie pisał właściciel lecz dziadki dwojga wnucząt, które od pierwszego pobytu w Orawce, nie chcą słyszeć o spędzaniu wakacji gdzie indziej jak tylko u w/w Gazdów. Jeździmy więc do Orawki od 3lat właśnie na życzenie 2 dzieciaków (7 i 8 lat). Co roku jesteśmy mile przyjęci i jak do tej pory nie byliśmy ani razu źle potraktowani. Uważamy, że jeżeli komuś nie odpowiadają warunki, które naszym zdaniem jak na ośrodek są bardzo dobre (potwierdzamy, że przy każdym pokoju jest łazienka, a pościel zawsze mieliśmy czystą i w całości), to niech korzysta z hotelu **** lub o wyższym standardzie. My przebywaliśmy już zarówno na agroturystyce jak i w domu wczasowym, który coraz ładniej wygląda i coraz lepiej jest wyposażony. Jedzenie za każdym razem było bardzo dobre i na tyle wystarczające, że po dwóch dniach rezygnowaliśmy z jednej porcji, bo w czwórkę nie dawaliśmy rady wszystkiego zjeść, a nasze wnuczki nie należą do " Tadków - Niejadków". Faktem jest,że ośrodek jest położony przy drodze i może być trochę więcej hałasu, ale cały teren i plac zabaw jest ogrodzony, a do centrum bliżej. Myślimy, że w dzisiejszych czasach gdzie większość dróg jest remontowana u nas hałas jest wszędzie taki sam. My z naszego pobytu zawsze wracamy zadowoleni i wypoczęci. Baza wypadowa do zwiedzania różnych zakątków Tatr i na Słowację jest wspaniała i wymarzona, bo w przystępnych cenach dla wszystkich. Sądzimy, że ten kto chce skorzystać powinien sam sprawdzić i przekonać się, które opinie są bliższe prawdy, przecież każdy z nas ma na pewno czasami "zły dzień". Gazdom zaś dziękujemy za wszystko w swoim imieniu i w imieniu dziewczynek, za ciepłe powitanie i umilanie różnymi rozrywkami naszego pobytu. O ile zdrowie nam pozwoli to na pewno jeszcze nie raz będziemy u nich gościć. Do zobaczenia. Pozdrowienia dla wszystkich poznanych Gości przesyłają Rydułtowy.


Opinie 1-10 z 22

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie